Dogloversgold

Filosofie

De meeste honden en katten doen het heel goed op een dieet samengesteld uit vers vlees, gevogelte, vis, eieren, groenten, fruit, oliën, regelmatig een vers bot en een beperkte hoeveelheid goed verteerbare koolhydraten.
Een uitstekende voedingsmethode maar in de praktijk is het lang niet altijd voor iedereen haalbaar om dagelijks een goed uitgebalanceerd dieet samen te stellen, dit vergt namelijk nogal wat tijd en kennis van zaken, nog afgezien van de meestal hoge prijs en een eventueel opslagprobleem.

De meeste dierenliefhebbers geven daarom de voorkeur aan een droogvoer, of sommige wisselen de versvlees maaltijden af met een bepaald merk droogvoer. Helaas krijgt de hond dan meestal een merk dat uit een overschot aan minder gezonde granen en slechts uit één of twee dierlijke eiwitbronnen bestaat, en vaak ook nog onvoldoende of helemaal geen goede kwaliteit oliën en belangrijke probiotica bevat. Tarwe, maïs, soja, bietenpulp en andere goedkope vulstoffen staan meestal bovenaan in de ingrediëntenlijst van menig merk..... laat u niet van de wijs brengen een snel lesje in de materie leert dat dit voor uw hond of kat minder geschikte stoffen zijn!... volgens vele voedingsexperts zijn deze granen de grootste oorzaak van huidallergieën, darm- en maagstoornissen en andere gezondheidsproblemen.
Bekijk en vergelijk kritisch de eerste 10 ingrediënten op de verpakking.
Merken wiens samenstelling uit deze goedkope en irriterende graansoorten bestaan kan men wat betreft de gezondheid van uw huisdier beter niet gebruiken.

Dog Lovers Gold heeft maar liefst 4 VERSCHILLENDE eiwitsoorten bij de eerste 10 ingrediënten staan voor een werkelijk optimale eiwitbalans: Lamvlees meel, Kippenvlees meel, Verse Zalm en hele gedroogde Eieren
en... gèèn tarwe, maïs of soja producten!

De belangrijke vetcalorieën bestaan uit zeer gezonde Zalmoliën, Kippenvet en Lijnzaad. Deze ingrediënten zijn rijkelijk voorzien in de belangrijke Omega 3 & 6 vetzuren met EPA en DHA en worden mede hierdoor tot de beste en meest efficiënte dierlijke vetbronnen gerekend. ..dus gèèn lagere kwaliteit zonnebloemolie!
De voor het proces van droogvoer benodigde koolhydraten bestaan uitsluitend uit fruit, groenten en mineraalrijke en glutenvrije bruine rijst, de minst darmstoornis veroorzakende graansoort voor u hond en kat! De samenstelling is volledig hypoallergeen en glutenvrij.

Alle grondstoffen zijn stukvoorstuk goedgekeurd voor menselijke consumptie, maar er is meer!... een uitgebalanceerd dieet is namelijk niet compleet zonder allerlei belangrijke enzymen en mineralen die tijdens het verhittingsproces van droogvoer deels verloren gaan.
Dog Lovers Gold bevat, vanuit het streven naar een zo gezond mogelijke voeding, ook Probiotica en Chelated mineralen (aan aminozuren gebonden mineralen voor verbeterde opname). Vanwege deze bijzondere samenstelling kunnen huidklachten, darmproblemen of allergieën snel verdwijnen of sterk verminderen.

Bij Dog Lovers Gold is kwaliteit van het hoogste niveau het uitgangspunt.
Afhankelijk van leeftijd en inspanningsniveau eet uw hond MEER of MINDER van hetzelfde hoogwaardige voer en dekt hiermee volledig zijn individuele behoefte. Uw hond heeft geen behoefte aan een laag kwaliteitsvoer dat vol zit met slecht verteerbare maïs, tarwe of bietenpulp. Vooral de groep oudere honden hebben vaak last van verteringsproblemen en u bewijst deze honden zeker geen gunst door hun een dergelijk samengesteld voer te geven.

Het predicaat van bijvoorbeeld ´puppy, junior of performance voer` geeft de indruk dat honden in verschillende leeftijdsfases ook andere behoeften hebben dit is.... absoluut onjuist! En slechts een handig verkoopargument dat inspeelt op het sentiment van de eigenaar. Er is medisch gezien, behalve voor de groep honden met nierproblemen, geen noodzaak voor een andere verhouding of minuscule variaties in de voeding van de gezonde hond!
Wie wil variëren doet er goed aan zijn hond af en toe een stuk verse vuile pens of een vers ongekookt bot met vleesresten van de slager te voeren.

Zogende teven, pups in de groeifasen en actieve honden die dagelijks veel energie gebruiken hebben geen behoeften aan ander voer maar aan MEER voedsel met een voldoende toereikend vetpercentage om hun hogere caloriebehoeften te dekken...... alles wat u hoeft te doen is Dog Lovers Gold te voeren, honden zijn er gek op! Afhankelijk van leeftijd en activiteitenniveau zorgt één of meerdere porties per dag voor een werkelijke evenwichtige en gezonde lichaamsontwikkeling met een prachtig hoogglanzende vacht en uitstekende showconditie.

 

Door gebruik te maken van uitsluitend de meest voedzame en gezondste ingrediënten, zonder toevoeging van goedkope irriterende vulstoffen, biedt Dog Lovers Gold als één van de echt weinige merken het allerbeste wat mogelijk is op het gebied van moderne droogvoeding, ...een gezond, eerlijk en goed betaalbaar alternatief voor alle dierenliefhebbers… door onafhankelijke productie, import en rechtstreekse verkoop aan kennels, fokkers en individuele hondeneigenaren is Dog Lovers Gold niet alleen veel gezonder voor uw hond maar ook goedkoper dan ieder ander enigszins vergelijkbaar merk. 

www.dogloversgold.com 

Ingrediënten:
Lamvlees meel, Bruine Rijst, Kippenvlees meel, Kippenvet (geconserveerd met gemengde Tocopherols), Verse Zalm, Gedroogde Eieren, Lijnzaad, Zalmolie, Appels, Wortelen, Doperwten, Gedroogd Biergist, Pepermunt, Yucca Schidigera extract, Probiotica Enterococcus Faecium, Prebiotica Fructo-Oligosaccharides en Mannan-Oligosaccharides, Natuurlijk antioxidant geconserveerd met Rozemarijn en Tocopherols, Vitamine A supplement, Vitamine D3 supplement, Vitamine E supplement, Vitamine C supplement Ascorbiczuur, Vitamine B12 supplement, Riboflavine Supplement, Niacine Supplement, Pantothenate, Folic zuur, Biotine, Pyridoxine Hydrochloride, Inositol, Thiamine, Choline Chloride, Potassium Chloride, Bètacaroteen, IJzer Aminozuur Chelate, Ferrous Sulfaat, Koper Aminozuur Chelate, Koper Sulfaat, Zink Amino Acid Chelate, Zink Sulfaat, Mangaan Sulfaat, Kobalt Carbonate, Selenium, L-Carnitine.